Huiswerk

Coverfoto Kabaal om een varkensleren kofferHet evenement is natuurlijk nog leuker als je de betrokken titels nog redelijk in je hoofd hebt. Twee titels zijn daarbij het meest relevant.

Ten eerste het fenomenale Kabaal om een Varkensleren koffer. Weet je wat de achternaam is van de groene man? Wat waren het voor sigaren? Wat is een procuratiehouder, hoe verloste Arie zich van de windhond en wat was dat ontzettend slappe plot ook al weer.

NieuwLevenCoverDe tweede titel waar een deel van het programma op is gebaseerd is het kleurrijke Toen ik een nieuw leven ging beginnen. Lees vooral de hoofdstukken die zich in Meppel afspelen. De kans is groot dat je veel locaties zult herkennen tijdens het evenement.

One Reply to “Huiswerk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *